Posts filled under #relationshipgoals

Sudah Move On Belum?
----

Sudah Move On Belum? ----- Follow @IDNTimes - The Voice of Millennials and Gen Z ----- Namanya juga jatuh cinta. Berbagai macam rasanya. Pertama bawaannya rindu. Namun seiring berjalannya waktu jengkel, bosan, cemburu langsung campur aduk jadi satu. Masalah sulit move on ini bagi beberapa orang mungkin lucu dan terkesan agak lebay. Tapi untuk sebagian orang, move on jadi masalah besar. ----- #Mantan sangat berkesan untuk sebagian orang. Kalau ada yang dekatin, dia selalu membandingkan orang tersebut dengan mantannya. (Community.IDNTimes.com) ----- Jangan lupa follow juga: @IDNTimes.Community| @Popbela_Com | @Popbela.Beauty | @IDN.TV | @IDNTV.Yummy | @IDNTV.NOW ----- #IDNTimeslife #IDNTimes #life #worklife #family #kisahcinta #ceritacinta #rahasiagadis #lovestory #relationshipgoals #relationship #kamuharustau #ceritacinta #bridestory #kesehatan #hidupsehat #infokesehatan #indo_psikologi #psikologi #gayahidup

#Repost @panda.seru (@get

#Repost @panda.seru (@get_repost) Banyak sekali opini-opini salah kaprah tentang #Papua sehingga banyak orang enggan datang ke sana. Padahal, mereka yang berkata ini dan itu tentang Papua, belum tentu pernah datang ke Papua. Jadi untuk sobat-sobat jangan takut ya main-main ke Papua. . Papua itu indah kok, seindah untaian warna pada burung Cendrawasih. _____ "Papua itu Masih Tertinggal Banget" Jika ada yang berkata Papua masih tertinggal dan belum ada pembangunan itu salah besar! Sebab, Papua juga sudah maju cukup pesat dan baru-baru ini Presiden Jokowi sedang membuat jalur Trans Papua, yang akan menghubungkan kota-kota di Papua, lho. _____ "Tinggal di Papua Bikin Kamu Cepat Miskin" Jika opini tersebut betul, maka mungkin di Papua sudah banyak sekali pengemis. Namun kenyataanya justru tidak ada satupun pengemis di tanah Papua. Jika ada teman-teman yang hendak berlibur ke Papua jangan percaya soal opini tersebut karna tidak betul. _____ "Semua Kebutuhan Rumah Tangga di Papua Mahal" Kebutuhan rumah tanggga tidak mahal-mahal kok. Memang ada daerah-daerah tertentu yang kesulitan akses transportasi sehingga harga di sana memang mahal. Tetapi ingat: tidak di seluruh Papua itu mahal, hanya daerah-daerah yang sulit di tempuh oleh mobil ataupun tranportasi lainnya saja. _____ "Di Papua Tidak Ada Jalur Transportasi" Sama halnya seperti poin nomor 1, di Papua juga sudah ada banyak sekali mobil-mobil dan juga motor. Jika kamu pernah lihat di media masa mama-mama mengangkat jualan naik-turun gunung, ya memang betul adanya. Namun itu masih di daerah-daerah terpencil di Papua, namun tidak di kota-kota besar Papua lainnya _____ Jangan lupa follow juga: @idntimes | @idntimes.viral | @popbela_com | @popbela.beauty | @idn.tv _____ #IDNTimeslife #IDNTimes #life #worklife #family #kisahcinta #ceritacinta #rahasiagadis #lovestory #relationshipgoals #relationship #kamuharustau #ceritacinta #bridestory #kesehatan #hidupsehat #infokesehatan #indo_psikologi #psikologi #gayahidup

Tips Biar Belajar Kamu Ma

Tips Biar Belajar Kamu Masuk Ke Otak! ----- Follow @IDNTimes - The Voice of Millennials and Gen Z ----- Pasti kamu semua pernah ngalamin kayak gitu kan? Hayooo ngaku, kejadian ini umumnya sering banget terjadi sama anak sekolah di Indonesia, terutama para siswa sma dan kuliahan yang materi pelajaran nya luar biasa banyak. ----- Nah, Ini dia 5 tips buat kamu supaya belajar kamu jadi efektif. 1. Tentuin jadwal lo buat belajar! 2. Belajar dalam keadaan MOOD yang bagus. 3. Pahami materi pelajaran. 4. Sambil dengerin musik. 5. Review ----- Nah, dengan cara itu dijamin belajarmu gak sia-sia! (Community.IDNTimes.com) ----- Jangan lupa follow juga: @IDNTimes.Viral | @Popbela_Com | @Popbela.Beauty | @IDN.TV | @IDNTV.Yummy | @IDNTV.NOW ----- #IDNTimeslife #IDNTimes #life #worklife #family #kisahcinta #ceritacinta #rahasiagadis #lovestory #relationshipgoals #relationship #kamuharustau #ceritacinta #bridestory #kesehatan #hidupsehat #infokesehatan #indo_psikologi #psikologi #gayahidup

Beauty and a beat
Live Lo

Beauty and a beat Live Love Laugh Follow @Finest_Republic for More Finest SHVDES Use my Hashtags to Gain #finestrepublic #gainwithfinestrepublic ____________________________________________ Photography Brand: SHVDES Main Account: @finestrepublic ____________________________________________ #gainpost #gain #gainwithjay #gainwithspikes #gainwithkenyasickest #squadgoals #finestrepublic #RomeoAndJuliet #Romeo #gainwithcoco #iconic_254_ #gainwithclarkstinj #instagram #relationshipgoals #couplesgoals#likesforlikes #style #lifestyle #mensstyle #family #finestrepublicvideos #yolonation #yolorepublic #photography #instagood #gainwithspikeskenya #gainwithxtiandela #iamteamxtiandela #gainwithplatinumkenya

PROMOSI MERDEKA  sehingga

PROMOSI MERDEKA sehingga 1 September 2017 sahaja harga yang kami tawarkan tidak masuk akal ... Penghantaran percuma pulak tu ... Tunggu apa lagi?? Order sekarang Birthday kesayangan hampir tiba? Annivesary? Jom hadiahkan bear gebus ni dkt tersayang ... Murah murah sahaja free postage dan free kad ucapan. Jangan tunggu lagi .. Dapatkan sekarang.. Ceriakan si dia wassap cik teddy bear 01132102158. Made in Vietnam/Malaysia. High quality material Bulu xtanggal boleh basuh Super gebu made from kapas AP (AP cotton) kad ucapan percuma (if requested) #teddybearonlinemalaysia #teddybearbesarmurah #teddybear #teddybearbesargedabak #teddybearbesar #teddybearcomel #teddybearonline #teddybearmalaysia #pemborongteddybear #pandabear #pandamurah #pandamalaysia #anakpatungborong #anakpatungcomel #imissu #uum #relationshipgoals #hellokittymurah #hellokittymalaysia #MYcoffeeprince #surihatimrpilot #hadiahuntuktersayang #kptm #sayangawk #iloveu #bazarpaknil #hellokitty #utp #kpm

Love isnt always pretty.

Love isnt always pretty. It isnt always rainbows and butterflies and random iloveyous that makes beautiful days. It isnt always forehead kisses and holding of hands and moments where you thought you couldnt be any happier. Sometimes, its full of hurricanes and the ugliest of storms that you have ever seen. Sometimes, its waiting at a dinner table for a person thats never going to come. Sometimes, its throwing glass at your doorstep when you realize the person you love stopped loving you and thats the kind of darkness that never gets fixed. Sometimes, its wanting to walk away from love because it was hurting too much that you forget all about the beautiful side of love. Sometimes, all you remember are the heartbreaks and night spent crying at the bathroom floor, wondering why you werent enough for them to stay. Sometimes, when people ask you how love feels like, all you remember are the bad instead of the good. Love isnt always pretty, but love isnt always ugly either. Love is seeing the ugly side and wanting to stay, either way. Love is seeing the person you love at their darkest and seeing them on the verge of losing themselves and wanting to stay more because of it. Love is working things out, no matter how hard it is, because you would rather endure the pain of working things out with them than endure the pain of a life without them in your life. Love is missing them so much that it hurts to breathe without them. Love is waking up next to them and seeing them vulnerable and honest and fragile and still wanting them anyway. Love is choosing to love them, even when they arent so lovable, especially then. Love isnt always going to be pretty, but after a while, you realize that you have to have the ugly side of love to cherish the beautiful and extraordinary side of love. #feelthroughwords #writer #Songwriter #writersofinstagram #write #writers #singersongwriter #writersofig #writerscommunity #typewriter #songwriters #writerslife #igwriters #writersblock #wordporn #Screenwriter #travelwriter #instawrite #instawriter #copywriter #prose #typewriterpoetry #writercommunity #love #bf #gf #lovequotes #relationshipgoals #love #loveyourself

What we do best  We're sh

What we do best We're shooting some new videos today and tomorrow! But as it's Thursday we're doing a little throwback to our last video of 2016. We made this as a silly way to see out the year and never anticipated it would go crazy viral. It became the 4th most viewed video on Reddit, got us offers of TV shows and all kinds of crazy stuff! Including introducing us to a lot of our newer Instafam Enjoy! #deathdouspartdangershow #knifethrowing #knifethrower #knifethrowerswife #knifeporn #knifecommunity #circus #love #trust #instacrazy #crazyvideos #relationshipgoals

An extract on #relationshipgoals

Sam started out as a print-ad and TV commercial model. At the age of 10, she got her first modelling job, appearing in the posters for Coca-Cola. Other TV and print-ad credits include Sunsilk, SMART, Voice combo sandwich, Colgate, Palmolive, and Mc Donald's. She was also an endorser for a clothing brand, BAYO.

She became known to people after being a part of the reality series, Pinoy Big Brother: Double Up. Originally a House B housemate, she moved to House A after a week of her stay inside Big Brother's House. She has been saved by her fans through voting on several eviction nights before finally getting the boot on the night of January 9, 2010.

Before her stint on the reality show, she was seen acting with Mark Herras on a Maynila episode in GMA Network. She was also a finalist in the Myx VJ Search 2008. Her first regular appearance was in a television show called Midnight DJ, opposite Oyo Boy Sotto. She joined the show as a cast regular in the middle of season 4. She played Max, the Midnight DJ crew's resident psychic. Her character was first introduced in the "Oink! Oink!" episode.

Sam has been dubbed as the 'IT-girl of the moment'. She has appeared on the cover of various magazines such as Woman Today, Gadgets Magazine, and most notably the covergirl for the July issue of FHM magazine in 2010. She played Amanda, a "mangkukulam" and Elias' (Jake Cuenca) love interest in the weekly primetime series Agimat Presents: Elias Paniki in ABS-CBN. Sam will soon be seen on the big screen via Petrang Kabayo, a remake of the popular 80's film, with Vice Ganda in the titular role.

After endless rumours and speculation of her transfer to ABS-CBN's rival network, Sam herself confirmed the news in her Twitter account: "Thank you KAPUSO family for welcoming me! I'm so excited. So finally I can answer, yes I'm a KAPUSO now :)." She signed a three-year exclusive contract with the Kapuso channel and starring in several upcoming shows of GMA Network. Sam played Samara, a warrior princess, in the 2010 Official Entry to the Metro Manila Film Festival, Si Agimat at Si Enteng Kabisote. The movie is top-billed by Sen. Bong Revilla and Vic Sotto; Sam played the former's love interest.

logo